محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

رحیم‌پور ازغدی: طوفان الاقصی بازی دشمن علیه مقاومت را بهم ریخت

رحیم‌پور ازغدی: طوفان الاقصی بازی دشمن علیه مقاومت را بهم ریخت عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی گفت: هرچه برای ناامیدکردن یا ترساندن ملتها از مقاومت، لازم است در بساط دشمن بود اما با یک طوفان، همه چیز بهم ریخت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر،، حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاهها گفت: یک قرن است دشمنان ما به خود ما تکیه داده‌ و منابع جهان اسلام را بواسطه چاکران‌شان در امارا‌‌ت، آل سعود، بحرین، اردن، مصر، قطر، ترکیه و ایران پهلوی چریده و ما را با زور و پول و نفت خودمان، زمین زده اند. اما اینک عراق، یمن، ایران آزاد، لبنان، سوریه و فلسطین، این سوی خندق در طرف درست تاریخ ایستاده اند. آنان منفور و اینان محبوب شده اند.

 

وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی تاکید کرد: هرچه برای ناامیدکردن یا ترساندن ملتها از مقاومت، لازم است در بساط دشمن بود اما با یک طوفان، همه چیز بهم ریخت. غیرممکن تا وقتی غیرممکن است که انجامش نداده باشیم. اکنون دارد انجام می شود. از این پس ، همه چیز ممکن است.

 

رحیم پور ازغدی اضافه کرد: جنایت صهیونیستها را البته جز به خون نمی شد شست ولی باید شست. مسیر تاریخ، حتما باید عوض شود.

 

وی اظهار داشت: احتمالا تکلیف آمریکا و متحدین غربی‌اش و گماشتگان شرقی اش، باید یکجا روشن شود. من نیستم، شما هستید، ده سال دیگر، جهان، جهانی به کلی دگر خواهد بود.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: از آنسوی این تونل وحشت، نور به وضوح دیده می شود و این شهیدانند که بن بست تاریخ معاصر را خواهند شکست./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار